DUTCH ROAST

Vanaf zondag 25 maart kun je iedere laatste zondag van de maand bij ons terecht voor een speciale Nederlandse versie van de Sunday Roast. Een uitgebreide, late lunch - vooral leuk met een groep vrienden en familie - en daarna kun je verzadigd, in je pyjama thuis op de bank gaan hangen.

De Dutch Roast is voor iedereen die een lekkere, luie zondagmiddagbesteding zoekt. Per editie serveren we een wisselend menu. Voor deze eerste editie staat het varken op het podium. 

Verse worstenbroodjes, stevige erwtensoep, sappige big en de smakelijkste garnituren zorgen ervoor dat je met een heerlijk voldaan gevoel de week afsluit. 

Het vlees wordt verwerkt in alle drie de gangen van de lunch - zelfs in het dessert. Eet je geen vlees of vis, of heb je bepaalde allergieën? Geen probleem. Geef je dieetwensen aan ons door. 

We werken zoveel mogelijk met producten van Hollandse bodem; van geroosterde aardappels, pastinaak, linzen en bloemkoolgerechten tot vlees en vis van de grill. Uiteraard vergezeld met lokaal gebrouwen en gedestilleerde dranken. 

Let op: wel even reserveren via dutchroast@restaurantfloreyn.nl en vergeet niet jezelf op 'aanwezig' te zetten op het Facebook event en je vrienden uit te nodigen.

DUTCH ROAST: €29,50 PER PERSOON 

Tot de 25e!