HOLLANDSE PROEVERIJ

Bij Floreyn halen we onze inspiratie uit de hollandse keuken. Per seizoen koken we met uitsluitend dagverse en eerlijke Nederlandse streekproducten. U heeft keuze uit ons 3, tot 6- gangen chefsmenu en een selectie Nederlandse kazen en Nederlandse wijnen. Daarnaast serveren we voor de snelle eter een a la carte menu.

drie gangen €37

vier gangen €45

vijf gangen €53

zes gangen €60

Het menu kan alleen per gehele tafel besteld worden. Op verzoek hebben wij ook een vegetarische optie tot 5 gangen.

A LA CARTE

VOORGERECHTEN

SPITSKOOL €10

Grapefruit, komijn, bruine boter, pompoenpitten

ROLMOPS €11

Biet, yoghurt, mierikswortel, dille

MOSSELEN €12

Wit bier, lavas, knoflook

STEAK TARTAAR €12

Picalilly, eidooier, croutons

HOOFDGERECHTEN

KOOLRABI €21

Pastinaak, amandel, oesterzwam, beurre blanc

ZEEBAARS €27

meiknol, langoustine, scheermessen, jeneverbes

HERT €29

kervelwortel, schorseneren, duindoornbes, zoethout

TOURNEDOS VAN MELKKOE €31

Aardappel, bloemkool, merg (supplement eendenlever +8)

DESSERTS

APPEL €9

Citroen, boerenjongens, kaneel

CHOCOLADE €11

jivara, cacaonibs, citrus, champagne

KAAS €15

Herman, garnituur