Restaurant Floreyn is een fine dining restaurant in de pijp in Amsterdam. Het Nederlandse fine dining restaurant is ontstaan met het idee om mensen de echte Nederlandse keuken te laten proeven.

Wat is fine dining?

Fine dining, ook wel haute cuisine, is een ander woord voor een gastronomisch restaurant. Deze restaurants zijn uniek en hebben altijd aandacht voor details, uitvoering van de gerechten en het serveren van geweldig eten. Het is dus niet alleen het eten wat een restaurant een fine dining restaurant maakt. Het is de volledige ervaring die telt.  

Restaurant Floreyn fine dining Amsterdam

Wat maakt restaurant Floreyn een fine dining restaurant?

Bij restaurant Floreyn heeft u een complete fine dining ervaring in een Nederlands jasje. De Nederlandse keuken is namelijk niet enkel stamppot, haring en erwtensoep. De Nederlandse bodem en seizoenen bieden ontzettend veel mogelijkheden en smaken. Onze chefs koken met dagverse streek- en seizoensproducten uit de Nederlandse bodem en zee. Zo komen ingrediënten zoals vlees en vis uit Nederland en zijn ook alle kazen en wijnen van Nederlandse origine.

Bekijk ons menu hier! U heeft keuze uit 5- tot 8-gangen set menu, wat uitgebreid kan worden met een selectie van de beste Nederlandse kazen en wijn.

Reserveer een tafel en geniet van onze fine dining ervaring.