Bij Floreyn halen we onze inspiratie uit de hollandse keuken. Per  seizoen koken we  met dagverse en eerlijke Nederlandse streekproducten.

U heeft keuze uit ons 4- tot 6- gangen chefsmenu dat u kunt uitbreiden  met een selectie van Nederlandse kazen en wijn. Dit menu kan alleen per gehele tafel besteld worden. Daarnaast serveren we  voor de snelle eter een a la carte menu.  Op verzoek hebben wij ook een vegetarische- en/of vegan-optie tot 5 gangen.


HOLLANDSE PROEVERIJ

GANGEN
VIER GANGEN €45
VIJF GANGEN €53
ZES GANGEN €60
EXTRA
KAAS €15
WIJN pairing half glas vanaf €15
WIJN pairing heel glas vanaf €27

A LA CARTE

VOORGERECHTEN
SPITSKOOL grapefruit, komijn, bruine boter, pompoenpitten €10
ROLMOPS biet, yoghurt, mierikswortel, dille €11
MOSSELEN wit bier, lavas, knoflook €12
STEAK TARTARE picalilly, eidooier, croutons €12
HOOFDGERECHTEN
KOOLRABI pastinaak, amandel, oesterzwam, beurre blanc €21
ZEEBAARS meiknol, langoustine, scheermessen, jeneverbes €27
WILDE EEND kervelwortel, schorseneren, duindoornbes, zoethout €29
TOURNEDOS VAN MELKKOE aardappel, bloemkool, merg (supplement eendenlever +8) €31
NAGERECHTEN
APPEL citroen, boerenjongens, kaneel €9
CHOCOLADE jivara, cacaonibs, citrus, champagne €11
KAAS herman, garnituur €15

DOWNLOAD DE MENUKAART

DOWNLOAD DE WIJNKAART