Restaurant Albert Cuypstraat

Restaurant Floreyn is een fine dining restaurant gelegen in het midden van de Pijp op de Albert Cuypstraat. Ons restaurant is gespecialiseerd in de Nederlands keuken. We koken met meerdere seizoensproducten. Ons interieur straalt, net als de keuken, aspecten uit de Nederlandse cultuur uit. Zo zijn er groene vlakken op het plafond te vinden die de verkaveling van Nederland symboliseren. Over alle muren loopt een gouden lijn, dit staat voor het NAP (Normaal Amsterdams Peil).

Restaurant de pijp Amsterdam

Restaurant de Pijp in Amsterdam

Restaurant Floreyn bevindt zich in de pijp in Amsterdam. Wij staan bekend om het gebruiken van Nederlandse producten, echter wordt er regelmatig ook gebruik gemaakt van andere keukens om de gerechten nog beter te maken. Doordat ons restaurant zich in de pijp bevindt, zijn wel altijd omringt door de gezellige drukte die Amsterdam te bieden heeft.

Nederlandse wijn restaurant

Naast de heerlijke gerechten houden wij ons ook bezig met het serveren van bijpassende Nederlandse wijnen in ons restaurant. De wijnen zijn afgestemd op de gerechten en zijn de perfecte match bij het menu. Er is een mogelijkheid om een compleet wijnarrangement aan te schaffen waarin de wijnen worden gematcht aan het geserveerde gerecht. Momenteel schenken wij meer dan 25 wijnen van eigen bodem.

Fine dining restaurant Amsterdam

Fine dining, ook wel haute cuisine genoemd, is een hele ervaring op zich. Wij doen er alles aan om aan dit hoge niveau te voldoen. Onze gerechten zijn tot in detail perfect bereid en onze service staat altijd bij ons op nummer één. Alleen de beste producten van eigen bodem worden gebruikt in onze gerechten. Deze gerechten kunt u ervaren in ons fine dining restaurant in Amsterdam.  

Bekijk ons menu en reserveer een tafel om te genieten van onze heerlijke gerechten en bijpassende wijnen!