Onze grote inspiratie is de Nederlandse keuken. De chefs koken met de beste ingrediënten van het seizoen en maken daarnaast veel producten zelf. Denk hierbij aan versgebakken brood en huisgemaakte friandises en likeuren. U zult versteld staan van wat de Nederlandse keuken te bieden heeft.

U heeft bij ons keuze uit een 4- tot 8-gangen set menu, wat uitgebreid kan worden met een selectie van Nederlandse kazen en wijn. Uiteraard houden wij rekening met mogelijke allergieën en dieetwensen. Zo verzorgen we ook een vegetarisch menu tot 6 gangen. Graag horen wij deze eventuele wensen enige tijd voor uw reservering, zodat wij dit goed kunnen voorbereiden.


FLOREYN MENU

MENU WIJN
VIER GANGEN €49 €36
VIJF GANGEN €59 €45
ZES GANGEN €69 €54
ZEVEN GANGEN €79 €63
ACHT GANGEN €89 €72

Wilt u liever zelf uw gerechten kiezen dan kunt u ook gebruik maken van onze a la carte kaart.

A LA CARTE
ROLMOPS biet | yoghurt | mierikswortel €14
EENDENEI bloedworst | laurier | appel €12
PREI aubergine | walnoot | mosterdzaad €12
KNOLSELDERIJ lavas | koffie | karnemelk €15
KOOLRABI artisjok | eryngii | verveine €17
RODE MUL wortel | kerrie | koriander €16
LAM tuinbonen | zilveruitjes | thaise basilicum €26
EENDENLEVER rabarber | pollen | zwarte sesam €23
DESSERT
CHOCOLADE yuzu | bruine boter €15
WILDE PERZIK dragon | limoen | munt €15
KAAS herman | compote €16