MENU

Onze grote inspiratie is de Nederlandse keuken. De chefs koken met de beste ingrediënten van het seizoen en maken daarnaast veel producten zelf. Denk hierbij aan versgebakken brood en huisgemaakte friandises en likeuren. U zult versteld staan van wat de Nederlandse keuken te bieden heeft.

U heeft bij ons keuze uit een 6- tot 8-gangen set menu, wat uitgebreid kan worden met een selectie van Nederlandse kazen en wijn. Uiteraard houden wij rekening met mogelijke allergieën en dieetwensen. Zo verzorgen we ook een vegetarisch menu van 7 gangen. Graag horen wij deze eventuele wensen enige tijd voor uw reservering, zodat wij dit goed kunnen voorbereiden.


FLOREYN MENU

MENU WIJN
ZES GANGEN 82 65
ZEVEN GANGEN 107 75
ACHT GANGEN 120 85

Wilt u liever zelf uw gerechten kiezen dan kunt u ook gebruik maken van onze a la carte kaart (alleen voor tafels van maximaal 6 personen).


A LA CARTE

VOOR
OESTER Champagne | zeemelde | hazelnoot 7.5
ROLMOPS rogge | yoghurt | mierikswortel 17
POMPOEN prei | laurier | Texels bock 16
PREI aubergine | walnoot | mosterdzaad 16
TUSSEN
KNOLSELDERIJ lavas | pompoenpitten | karnemelk 18
UIENBOUILLON oude kaas | komijn | mosterd 16
EENDENEI bloemkool | boekweit | eendenjus 19
supplement winter truffel +15
HOOFD
MEIKNOL paddenstoel | thee | polenta 27
GRIET dashi | zuurdesem | kapperappel 32
HERT schorseneren | appel | speculaas 35
DESSERT
CHOCOLADE paddenstoel | yuzu | kervelwortel 15
KASTANJE saffraan | bloedsinaasappel | sesam 15
KAAS herman | compote 18