Onze grote inspiratie is de Nederlandse keuken. De chefs koken met de beste ingrediënten van het seizoen en maken daarnaast veel producten zelf. Denk hierbij aan versgebakken brood en huisgemaakte friandises en likeuren. U zult versteld staan van wat de Nederlandse keuken te bieden heeft.

U heeft bij ons keuze uit een 4- tot 6-gangen menu, wat uitgebreid kan worden met een selectie van Nederlandse kazen en wijn. Uiteraard houden wij rekening met mogelijke allergieën en dieetwensen. Zo verzorgen we ook een vegetarisch of veganistisch menu tot 5 gangen. Graag horen wij deze eventuele wensen enige tijd voor uw reservering, zodat wij dit goed kunnen voorbereiden.


HOLLANDSE PROEVERIJ

PROEVERIJ
VIER GANGEN €49
VIJF GANGEN €59
ZES GANGEN €69
EXTRA
OESTER zeeuwse platte 4/0 per stuk €4,50
FLOREYNOESTER wisselend garnituur per stuk €5
KAAS herman, compote €15
KOFFIE & FRIANDISES €7,50
BIJPASSENDE WIJNEN
VIER GANGEN €36
VIJF GANGEN €45
ZES GANGEN €54
FLOREYN COMPLEET
ZES GANGEN met bijpassende wijnen, aperitief, brood, water, koffie of thee met friandises €135
MENU
ROLMOPS biet, yoghurt, mierikswortel
EENDENEI selderij, lavas, bruine boter
KABELJAUW venkel, mosselen, kalamansi *
KALF doperwten, lavendel, bloemkool, paling
EENDENLEVER peer, koffie, tonkaboon **
APPEL citroentijm, gember, vanille
* 5 gangen ** 6 gangen